Stravovanie

Stravovanie U Rudolfa v Liptovskom Jáne ponúka jedlá pripravované tradičným spôsobom ako aj technológiou sous vide, tak aby  naše predsavzatie poskytnúť Vám v atmosfére zemianskych kaštieľov a kúrii poctive a s láskou pripravované jedlá splnilo Vaše očakávanie spojené z pocitom domova a pohostinnosťou  Liptova.

Jedlá pripravujeme ako jednochodové menu / Hlavné jedlo,príloha,šalát. Pri vačšom záujme zo strany hostí Vám  na objednávku však môžeme pripraviť niektoré z naších  špecialít aj formou viacchodového menu, alebo miestne špeciality.

Pre prípravu  jedál vyberáme suroviny od renomovaných dodávateľov /Wiesbauer Gourmet/ a pri ich príprave používame najmodernejšie technológie.


Naše služby Vám ponúkame od 8.00 hod. raňajky formou bufetu,kde si môžete vybrať zo studených jedál, ovocia,zeleniny a rôznych vločiek a nápojov. Teplé jedlá, aby bola zachovaná ich čerstvosť a chuť  Vám pripravíme na požiadanie. Od 10.00 hod.je naša reštaurácia zatvorená. Radi Vás potom privítame na večeru o 19.00 hod.

            

Jedálny lístok

Jedlá podľa jedálneho lístka ala Carte  sa pripravujú len mimo hlavných sezon.

Pre naše jedlá  ako sme spomenuli stále vyhľadávame najkvalitnejších dodávateľov surovín. S regionálnymi dodávateľmi máme osobné kontakty a niektori z  nich nás zásobujú sezónne svojími produktmi. Sme členom medzinárodného združenia SLOW FOOD.

Kuchyňa u Rudolfa má osobný štýl, ktorý  plynie zo skúsenosti, poznaní a inšpirácie šefkuchára  a jeho tímu. Tento osobný štýl kuchyne je založený na princípe, kde  kvalita má prednosť. Využívanie modernej techniky, prvotriedne suroviny a skúsenosti tímu sú  východiskovým  bodom  pre našu prácu.

            

Private dinning

Objavte u nás Private Dinning. Pohostinnosť u Rudolfa nezabúda na každý detail akcie počnúc prostredím, službami, štýlom až po kvalitné jedlo a víno. V našej reštaurácii a salónikoch sme pripravení pre Vás podať večeru, usporiadať koktail párty, rodinné, alebo obchodné posedenia. Pomôžeme Vám vytvoriť menu podľa Vašich predstáv. Ponúkame Vám možnosť zúčastniť sa na jeho príprave, kedy objavíte nielen radosť  pri práci s naším teamom, ale pomôžete vytvoriť ten najlepší zážitok pre Vás  a Vašich najbližších. Do nových tecnológii prípravy jedla Vás  môžeme  zaškolit.

      


Náš team


Live cooking show 2015
Spolu s Dieter Muller *** Michelin 

Chefkuchár Jozef Stanislav, už od malého detstva vyrastal v prostredí, kde sa príprave jedál venovala maximálna pozornosť. Na začiatku to bola  jeho babka – matka guvernéra slovenskej národnej banky  prof. dr. Imricha Karvaša. Bola výnimočnou kuchárkou so skúsenosťami z  francúzskej kuchyne, ktoré úspešne využívala pri rôznych významných večierkoch.

Hlavne ona pomohla prebudiť a rozvinúť jeho kulinársky vzťah k príprave jedla. Neskôr  to bol zmysel pre najkvalitnejšie suroviny, moderné techniky, znalosť rôznych kultúr a zvykov. Tie sa stali základom jeho kuchyne a pomohli mu vytvoriť jeho osobitný štýl.

Od roku 1990 vytrvale pracoval na myšlienke  otvorenia vlastnej reštaurácie na Liptove. Tento cieľ sa mu podarilo splniť v roku 2004. Do tradičnej slovenskej kuchyne postupne zavádza nové spôsoby jej prípravy a prezentácie.

Martina, jej bohaté skúsenosti v odbore, zmysel pre dizajn, láskavosť, ohromujúci pocit pohostinnosti a schopnosť založiť dobrý servisný tím, ktorý stelesňuje jej vízie, z nej vytvorili spirit reštaurácie a penziónu. Zmysel pre prezieravosť a obchodný duch pomohli, aby sa reštaurácia  priblížila k cieľu stať sa najlepšou v regióne.

Janka, jej dlhoročné skúsenosti, odborné vedomosti, znalosť špičkovej gastronómie, v srdci zakotvená pohostinnosť a láska k ľudom ju priviedli k absolútnej špičke nášho tímu. Manažérske schopnosti, podložené jej odborným vzdelaním a jazykovou vyspelosťou sú cennou devízou pre každý vyspelý servisný tím.